after a few months..


Hola!

okay. aku tak tahu nak mula dari mana. rasa macam terlalu banyak sangat benda nak story. tapi story sikit-sikit dah la. macam syok sendiri pulak. dah rasa macam bercakap sorang-sorang k. sebenarnya saya, Wahida Amalin Binti Abu Talib merupakan salah seorang bekas pelajar SMK Sultan Badlishah yang paling top dekat kulim ni *bangga. saya juga merupakan salah seorang pelajar lepasan SPM. i repeat. SPM weh. hang tau tak SPM? itulah peperangan yang paling sussssah bagi aku buat masa sekarang. and now, im freeeeeeeeeee. totally free. nak sms sampai tak tidur dengan Mr. AZ pun ummi abah tak marah. cool right? haha. sebelum tu. aku nak tunjuk gambar-gambar muka lega (lah sangat) lepas habis SPM..

tak tau kenapa. tapi rasa gambar ni poyo sangat -.-



hari last tu jugak, kawan aku suruh lukis inai dekat tangan kami berlima. kami lima ada corak yang sama. jap eh nak tunjuk satu..

 ok ah? 1st time try. okay la tu *puji diri sendiri :P

Okay. enough. 
Tujuan asal post kali ni nak share something. bagi aku memang perkara yang membahagiakan aku. ceritanya macam ni. satu hari, aku tengah tekun study agama (kononnya) sebab esok tu exam agama. tak salah aku tarikhnya 19.11.2013 pada jam 4 petang. 


tiba-tiba ada suara seorang perempuan... perempuan k. perempuan tu bagi salam. aku cuma jenguk ja dari dalam. terus dalam hati *siapa nak jual something ni* serius ingat ada orang nak promote sesuatu dari rumah ke rumah tu. tapi bila tengok betul-betul. OMG!! thats my juniorrrr. rasa macam nak melompat macam monyet pun ada. aku cepat-cepat ambil tudung dan keluar la jumpa junior tu. okay. junior tu datang rumah aku semata-mata untuk kasi ni...



kad yang ada wish "GOODLUCK" speechless k. aku lupa pasal plan aku nak tukar kad dengan dia. sorry sangat dik. akak terlalu busy sampai tak ingat. maaaaaf sangat. yang bestnya dalam kad tu ada gambar aku dengan dia. haritu jugak 1st time aku bercakap dengan junior tu. selalu hai hai ja dekat sekolah. hee. lepas dapat kad tu. ummi aku orang 1st yang baca. haha. tapi memang happy tahap happy sangat-sangat laa. tiba-tiba jadi lagi semangat nak study. haa. hebat kan? time dia nak balik tu rasa nak peluk la dia tanda terima kasih. tapi malu ah. aku bau budu time tu :P


(abaikan muka aku yang gelap -.- okay mungkin si Farrah tu yang terlalu cerah :P)
dear Farrah Wahida. Thank you soooo much for the 'things' akak hargai sangat-sangat. and Congrats! PMR straight A's. bangga k. thank you jugak dah harumkan nama kelas 3A7. hee. apapun akak harap Farrah akan berjaya sepanjang hidup Farrah. akak harap hubungan persahabatan kita akan terus terjalin walau jarak memisahkan kita *padahal jiran ja* :P