oh ohshemm


Assalamualaikum :D


ehh , comelnyaa :)


Huaa , lama tak update ini blog laa , sikalang wa akan update ini blog setahun seminggu sekali meh , manyak busy duduk atas kerusi buat homework + lappy + phone + makan + makan dan makan , hee tapi berat tak naik-naik lagi . Oh minggu ni sangatlah awesome wa cakap sama luu , hehe minggu tanpa SAD , SADIS haha tah apa-apa . 

Ahad - Ada hari kecergasan , pakai smartB sampai balik , sampai sekolah awal semangatlah katakan , masuk-masuk kelas jadi moody terus , hehe bagus . rockerz tak datang sekolah tu pasal moody sikit kot , dahtu dapat mentos free pulak , waa simpan jangan makan , haha taklaaa aq gelong ja . time  senamrobik tu cikgu menari tah apa-apa , aq macam biasa meh menari gaya sendiri , hee . 
HAPPY [/ ] SAD [ ]

Isnin -  Heee pun hari yang best , ada budak promote buku tapi tak bagi orang beli , Arrr -,- tapi takpalaa . orang usha pelik , tingggg arghhh -,-
HAPPY [/ ] SAD [ ]


Selasa - Hari menjadi bomba , wewiiit . time rehat main sepak tin depan kelas , macam budak-budak tadika jaa , tapi Ohshemmm . jom main bola sepak pulak nak ? dahtu ada latihan merentas desa dalam HUJAN tuuu , makk aii , jalan dalam hujan dah macam cerita hindustan lah , balik rumah demam , Yeaa syiokk . esok tu masih semangat pegi sekolah , semangat Chemistry lah katakan .
HAPPY [/ ] SAD [ ]


Rabu - Jadi longlai ja dekat sekolah , serius letih , tapi cover buat kuat pulak , hee . time bm kawan aq buat lawak , aq pulak gelak tak sempat nak cover , ternganga terus orang-orang , errr .

Khamis - hari paling comel dalam sejarah , miahaha . ada budak tere mengarang lah , essay dia terbaik laa , dengar tu aq baca essay bukan buat benda merapuuu -,- payah sungguh . bagi 'BOM PINK' dekat Mr Pinky . dalam kelas keja gelak dengan geng diana jah , gilo senak perut aq gelak sampai nenges-nanges , sempoi betul dahtu hilang stress . time english macam-macam bau laa bila duduk belakang laki , sembur minyak wangi satu botol ke bro ? yang ni buat aq bersin tak henti , kaan dah selsema . sekali aq bersin terangkat habis kerusi , kawan-kawan aq macam Haaa O.O . time balik ada budak kena buli , waaa sangatlah best membuli awok , saye merupakan pembuli yang nakal , hee . lepas tu lepak dalam kelas dengan rockerz dulu , dia duduk story-2 yang lawak-lawak dekat aq tak larat nak gelak , hee . 
HAPPY [/ ] SAD [ ]

Konklusinya , minggu ni minggu ohshemm haha :D